Saturday, December 17, 2011

2.30am 17/12/2011

gua x tau ape yg gua wt..ade sorng minah nih suh follow..aduiii gua bkn tau men polong nih..tp nk jge ati org wt jela...hahaha... untuk ape blog nih, ape tujuan, satu bnde pon gua x paham..mle2 kot..pasnih ok la kot..hehe..mte x ngntok..ape nk wt pg2 nih??? bsok dh r kje..kecah tol r..

4 comments:

mamabetty! said...

minah mane yg pakse2 wat tuh?hehe..jiwejiweluke xbley blah kan..gajin2 godek okeh! =)

pziwork said...

hahaha...x leh nk like post ko?? haha...pueh godek an dh..x tontu amek..

mamabetty! said...

hahahaha..mase tuh ubah an dlu..tarikh pon salah yg oii..hehe..abg nyer blog da ada kt blog list b.. =)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)